Interessant:

Sagem opnieuw met Roland Garros handset

nieuws 20 februari 2007 om 18:01

Sagem is voor het tweede achtereenvolgende jaar de officiële partner van Roland Garros, reden voor Sagem om een speciale Roland Garros versie van de my501c uit te brengen. De speciale Roland Garros editie van de Sagem my510C is uitgevoerd in stijlvol geborsteld staal gecombineerd met witte kleuraccenten. Het gedistingeerde Roland Garros logo complementeert het toestel.

Het uiterlijk van de my510C is niet de enige link met Roland Garros in het bijzonder en tennis in het algemeen. De my510C is uitgerust met verschillende tennis-ringtones, een Java tennisgame en tal van tennisgerelateerde screensavers en achtergronden. Zelfs de verpakking van het toestel is in tennissfeer. De my510C Roland Garros is verpakt in een unieke Roland Garros tennisbalkoker.

Sagem my501c Roland Garros Edition

Qua innerlijk stelt de Garros ook niet teleur. Met de 1,3 megapixel camera neem je goed afdrukbare foto’s. Zo leg je elk (tennis)moment haarscherp vast. Verder behoren een mp3-speler, bluetooth, microSD-geheugen, een USB-aansluiting en een standaard koptelefoonaansluiting tot de sportieve basisuitrusting.