Interessant:

TomTom biedt nieuwe kaarten voor bestaande klanten

nieuws 28 november 2006 om 18:40

TomTom kondigt vandaag de lancering van nieuwe Europese kaarten aan. De nieuwe kaarten zijn beschikbaar via de nieuwe online kaartenwinkel van TomTom. De nieuwe kaarten bevatten de meest recente informatie verkrijgbaar op de markt. Ideaal voor klanten die een TomTom apparaat hebben aangekocht voor april 2006 of gebruikers die op zoek zijn naar nieuwe kaarten.

De nieuwe kaarten beschikken over 40.000 kilometer aan nieuwe wegen, 18.000 nieuwe Nuttige Plaatsen en 7.000 nieuwe rotondes binnen Europa in de afgelopen zes maanden. Deze nieuwe informatie moet volgens TomTom leiden tot stressvrije en nauwkeurige routenavigatie.

De kaarten zijn als bestand te downloaden en verkrijgbaar op DVD- of geheugenkaart (SD kaart). Alle kaarten kunnen gemakkelijk via TomTom Home worden geïnstalleerd. Bij de aanschaf van een nieuwe kaart worden software updates automatisch gedownload via TomTom Home, inclusief wegwijzers en maximumsnelheid.

De nieuwe kaarten zijn beschikbaar voor alle producten van TomTom, inclusief de TomTom GO serie, de TomTom ONE serie, TomTom RIDER, TomTom MOBILE 5, TomTom NAVIGATOR 5 en TomTom NAVIGATOR 6.

De nieuwe kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 39,95 euro. Het meest uitgebreide pakket is verkrijgbaar voor 149,95 euro. Consumenten die voor het einde van 2006 een nieuwe kaart bestellen, ontvangen 20% korting.