Interessant:

Mannen gebruiken mobieltje om te flirten

nieuws 15 november 2006 om 18:19

Volgens Amerikaanse onderzoekers gebruiken mannen hun mobiele telefoon als statussymbool. Veel moderne mannen zien hun mobiele telefoon als een middel om de aandacht van vrouwen te trekken, mannen gebruiken vooral mobieltjes met veel extra's om indruk te maken op het vrouwelijk schoon. Het mobieltje wordt ook bij andere gelegenheden gebruikt als statussymbool.

Mannen pronken graag met hun mobiele telefoon, veel van hen schromen niet om hun mobieltje op tafel te leggen tijdens een gesprek. Mannen blijken onderling op te scheppen over de technische specificaties van hun mobiele telefoon.

Uit het onderzoek blijkt ook dat er fundamentele verschillen zijn in de manier waarop mannen en vrouwen met hun telefoon omgaan. Mobiele telefoons spelen een veel grotere rol in het openbare leven van mannen, dan bij vrouwen.

Met de aanstaande première van de nieuwste James Bond film verwachten de onderzoekers dat mannen meer en meer zullen opscheppen over hun gadgets. Wie echt op James Bond wil lijken, kan een echte Bond telefoon kopen. De Sony Ericsson K800i en de M600i worden namelijk gebruikt in James Bond: Casino Royale.

Cellular News