Interessant:

Samsung i320 als mobiel multimedia-kantoor

nieuws 24 oktober 2006 om 18:12

Samsung introduceert met de SGH-i320 een stijlvolle tri-band smartphone. Dit mobiele kantoor in zakformaat behoort tot de lichtste en dunste in zijn soort. Een soepele en slimme organizer waarmee bijvoorbeeld e-mail en MSN Messenger binnen handbereik zijn. Het 2,2 inch TFT-kleurendisplay geeft alles haarscherp weer.

Naast een smartphone boordevol zakelijke ‘features’, biedt de Samsung SGH-i320 ruimte voor entertainment. Deze smartphone bevat een 1.3 megapixel camera en camcorder in één, een MP3-speler met dual speakersysteem voor een goede songweergave en JAVA-games. Windows Mobile ondersteunt beeld, spraak en geluid.

De smartphone meet 111 x 59 x 11,5 mm en weegt 95 gram. De kleine toetsen van het QWERTY-toetsenbord op het handzame formaat zijn zo vormgegeven dat het bellen, typen, mailen of sms’en nauwelijks inspanning vergt. Microsoft Push Email inclusief Instant Messaging houden alle in- en uitgaande berichten keurig bij.

Samsung SGH-i320

De Samsung SGH-i320 draait op het Windows Mobile 5.0 besturingssysteem. Hierdoor zijn Office-bestanden te bekijken en te bewerken op het toestel. Met 140 uur standby en een gesprekstijd van ruim 3 uur heeft het toestel een respectabele gebruiksduur.

USB, Bluetooth en infrarood zorgen voor draadloze communicatie. Met een MicroSD-poort kan het 120 MB-interne geheugen onbeperkt uitgebreid worden. De Samsung SGH-i320 is inclusief B.T.W. vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 560.