Interessant:

LG introduceert KG810

nieuws 11 oktober 2006 om 14:20

LG Electronics introduceert met de KG810 een clamshell telefoon met minimale afmetingen en een strak zwart design. Opvallend zijn de rood oplichtende 'touch sensitive MP3 keys' die je zonder het menu door te hoeven bladeren brengen naar je MP3-files. Bezitters van een stereo Bluetooth koptelefoon kunnen hun muziek zelfs draadloos beluisteren.

Naast een MP3-speler is het met de KG810 ook mogelijk radio te luisteren dankzij de FM-ontvanger. Het toestel is gericht op de échte muziekfreak: met de vliegmodus kan de gebruiker zelfs in het vliegtuig zijn favoriete nummers beluisteren, zonder daarmee de piloot te storen.

Het glossy piano zwart maakt de clamshell stijlvol. De KG810 beschikt over een intern geheugen van 128 Mb, Bluetooth en een geïntegreerde 1.3 megapixel camera met 4x digitale zoom, waarmee foto's en video's opgenomen kunnen worden. Dankzij de USB Mass Storage mogelijkheden kan de gebruiker zijn favoriete MP3-bestanden moeiteloos van PC naar telefoon overzetten en vice versa. Zo is er altijd genoeg ruimte voor je favoriete muziek. Met een dikte van nog geen 15 millimeter en een gewicht van nog geen 100 gram, is de telefoon altijd en overal makkelijk mee te nemen.

"Bij mobiele telefoons gaat het allang niet meer om alleen de communicatiefuncties," zegt B.H. Kim, CEO van LG Electronics Benelux. "Mensen identificeren zich met hun mobiele telefoon en willen daarom naast gebruikersgemak, vooral een telefoon die bij hen past. Met haar unieke design en gebruiksvriendelijke interface sluit de KG810 hier naadloos op aan, waarmee het een zeer aantrekkelijke telefoon is die veel consumenten zal aanspreken."