Interessant:

Orange met muzikale prepaiddienst

nieuws 4 oktober 2006 om 15:28

Orange introduceert samen met Universal Music Mobile een nieuwe prepaidvorm waarbij mobiele telefonie, muziek en internet samengaan; Prepaid Music. Meest opvallend is dat de gebruiker elke maand 300 gratis sms berichten kan verdienen indien er voor 10 euro wordt opgewaardeerd.

Bij Prepaid Music zit gratis toegang tot de Orange Music Portal op internet inbegrepen. De prepaidbeller leest daar het laatste nieuwe over artiesten, optredens, maar kan ook profiteren van korting op ringtones en wallpapers.

Daarnaast krijgen de voornamelijk jongere bellers toegang tot het Orange Music Station. Deze persoonlijke muziekdienst op de telefoon biedt vrijwel gratis muziek, ook indien een telefoon niet is uitgerust met fm-tuner of mp3-speler. De gebruiker belt op naar het Music Station en betaalt eenmalig 9 eurocent om de verbinding tot stand te brengen.

Peter Verkade, CCO Orange Nederland: “Onze samenwerking met Universal Music en het lanceren van ons nieuwe Prepaid Music product is de volgende stap in onze lange-termijn visie die onze klanten in staat stelt te genieten van muziek en mobiele diensten.”