Interessant:

Samsung introduceert reeks dunne telefoons

nieuws 30 augustus 2006 om 14:06

Dinsdagavond presenteerde Samsung in het Louvre in Parijs een geheel nieuwe reeks zeer dunne mobiele telefoons. De Samsung Ultra edition bestaat uit drie type mobiele telefoons die de dunste ter wereld zijn. Voor extra robuustheid heeft Samsung bij alle drie de telefoons titanium en magnesium gebruikt in het productieproces.

De D900 is een slide-telefoon met een dikte van 12,9 millimeter. De ingebouwde camera heeft een resolutie van 3 megapixel en is voorzien van autofocus en macromodus.

De rode D830 clamshell is voorzien van 2 megapixel camera, bluetooth, tv-uitgang en extern geheugen. Het toestel is nog geen centimeter dik.

Het dunste toestel van de nieuwe reeks is de (al eerder geďntroduceerde) X820. Deze telefoon is slechts 6,9 millimeter dik en is onder andere voorzien van een 2 megapixel camera en 80 MB intern geheugen.

‘Mobiele telefoons zijn steeds meer een persoonlijk fashion statement geworden,’ zegt Kitae Lee, President Samsung Telecommunication Network Business. ‘Ultradunne modellen zijn erg in, maar Samsung wil dat niet ten koste laten gaan van functionaliteiten en minstens zo extreem krachtige prestaties. De Samsung Ultra Edition-serie belichaamt die combinatie van stijl, design en prestaties als geen ander.’

De Samsung Ultra Edition D900, de Samsung Ultra Edition D830 en de Samsung Ultra Edition X820 zijn per direct verkrijgbaar