Interessant:

LG introduceert White Chocolate Phone

nieuws 8 augustus 2006 om 16:19

Medio augustus brengt LG Electronics een witte uitvoering van de KG800 uit. De KG800 Chocolate Phone is een internationaal verkoopsucces. In de eerste acht weken gingen er meer dan één miljoen exemplaren van de KG800 over de wereldwijde toonbank. De witte editie is op dit moment al verkrijgbaar in Korea, en is daar een even groot succes als de zwarte uitvoering.

De koele witte versie oogt modern en chique tegelijkertijd. Daarbij heeft de telefoon een in het oog springend design. "De witte Chocolate Phones zullen zeker aanslaan," zegt Chang Ma, Vice President of Marketing Supporting Team of Mobile Communications Company van LG Electronics. "Voor de hedendaagse consument moet de GSM immers iets over hun persoonlijkheid vertellen."

Door een intensief wereldwijd onderzoek tussen 18 en 35 jarigen heeft LG de beslissing genomen om deze GSM ook wereldwijd te introduceren. Jae Bae, Executive Vice President van de Mobile Communications Company bij LG Electronics: "Het is belangrijk om de Chocolate 'familie' verder uit te bouwen op dit succes. Met de spectaculaire verkoopcijfers bewijzen we dat design en verlangen een perfecte combinatie vormt met technologie en lifestyle." De witte KG800 variant heeft een adviesprijs van 449 euro.