Interessant:

Ook LG met creditcard telefoon

nieuws 3 augustus 2006 om 14:41

Na de P300 van Samsung introduceert LG nu ook een creditcard telefoon, de KG320S. De LG-KG320S het formaat van een visitekaartje: 45,5 millimeter breed en 96 millimeter lang. Met een dikte van nog geen centimeter (9.9 millimeter) en een gewicht van 73,6 gram behoort de telefoon tot één van de lichtste telefoons van het moment.

Het minimalistische design, het gebruiksvriendelijke keypad en het overzichtelijke menu zorgen voor ergonomisch gemak. De lens van de 1.3 megapixel camera zit goed verborgen achter een schuifje, hetgeen de strakke lijn ten goede komt. Een 'hot key' biedt directe toegang tot vele multimediafuncties, waaronder een MP3 speler en filmfunctie.

Andere functionaliteiten zijn onder meer een bluetooth en voicerecorder. De telefoon heeft een intern geheugen van 128MB, terwijl de handige 'USB Mass Storage' het mogelijk maakt om via een simpel kabeltje bestanden op je PC te zetten, zonder daarvoor ingewikkelde software te hoeven installeren. Een spelletje Sudoku houdt de jonge professional op alle momenten scherp.

De telefoon zal gelijktijdig in Europa, Azië en Rusland gelanceerd worden als LG-KG320. De Europese versie krijgt hier echter de toevoeging 'S' bij, wat staat voor 'Superieur'. Deze toevoeging heeft de KG320S te danken aan het luxueuze lederen hoesje. De doos, met daarin onder meer een hoofdtelefoon, maakt de zakelijke uitstraling compleet.

"De LG-KG320S is ontworpen om aan de behoeften van trendy zakenmensen te voldoen," zegt Simon Hahm, CEO van LG Electronics Mobile Europa. "Door uniek design te combineren met hoogwaardige technologieën, komt deze telefoon tegemoet aan de vraag van de multimediale en trendgevoelige beller." De LG-KG320S is vanaf augustus beschikbaar voor een adviesprijs van 349 euro.