Interessant:

Apple toont eigen lijn iPod accessoires

nieuws 28 februari 2006 om 22:59

Er is een enorm scala aan accessoires voor de Apple iPod muziekspeler te verkrijgen. Opvallend genoeg zijn nagenoeg geen van de accessoires afkomstig van Apple zelf, daar komt nu verandering in. Tijdens een speciale Apple Meeting presenteerde het bedrijf twee opvallende accessoires voor zijn succesvolle muziekspeler.

Apple liet een iPod Hi-Fi systeem en een lederen iPod-tasje aan het publiek zien. De iPod Hi-Fi is een versterker met ingebouwde luidsprekers, waar alleen de nieuwste iPod's op aangesloten kunnen worden. De Hi-Fi is een zwaar accessoire en eigenlijk alleen bestemd voor gebruik binnenhuis, ook al heeft het accessoire twee handvaten aan de zijkant.

Apple iPod Hi-Fi

Naast de iPod Hi-Fi liet Apple een lederen tasje voor de nieuwste generatie iPod's. Het is een strak vormgegeven zwart beschermhoesje, waar het Apple logo subtiel in het leer is gedrukt.

Apple iPod Leather Case

De Apple accessoires zijn echter niet goedkoop. In Amerika kost de iPod Hi-Fi driehonderd euro en het lederen hoesje wisselt voor tachtig euro van eigenaar.

Engadget.com