Interessant:

Twee nachten in etalage voor leven lang gratis bellen

nieuws 17 augustus 2005 om 17:37

Vier mensen brengen vanaf gisteren twee dagen en twee nachten door in de etalage van de nieuwe winkel van T-Mobile in de Kalverstraat in Amsterdam. Dit allemaal om kans te maken op een levenslang gratis T-Mobile abonnement.

Wie op donderdag om 12.00 uur bij de officiele opening van de winkel nog steeds in de etalage zit, wint een telefoon en mag zijn of haar leven lang gratis bellen en sms'en met T-Mobile. Dat klinkt eenvoudig, maar de deelnemers mogen de etalage niet verlaten, zij mogen niet slapen, geen persoonlijke bezittingen meenemen en moeten zelf voor hun maaltijden zorgen. Zij krijgen hiervoor alleen een mobiele telefoon waarmee zij contact kunnen maken met vrienden, kennissen en met voorbijgangers.

De vier geselecteerde deelnemers namen gisteren om 12.00 uur plaats in de etalage van de T-Mobile winkel aan de Kalverstraat 25 in Amsterdam. De deelnemers zijn ouder dan 18 jaar en moeten beschikken over een goede gezondheid. T--Mobile draagt zorg voor medische begeleiding. De deelnemers krijgen water van de spelleiding die continu aanwezig is en alles in de gaten houdt.

De etalagezitters moeten wel zelf voor hun eten zorgen of andere zaken waar zij behoefte aan hebben. Willen zij op woensdagavond a.s. de voetbalwedstrijd Nederland -- Duitsland bijvoorbeeld niet missen, dan zullen zij zelf een televisie moeten regelen. Daarom zal het mobiele nummer van de etalagezitters duidelijk zichtbaar zijn voor iedereen die langs de winkel loopt.

PortableGear.nl