Interessant:

Bling bling om je pols voor het afspelen van je MP3s

nieuws 20 juli 2005 om 20:18

Normaal hebben musici het niet zo op MP3's. Rapster en gangster 50 Cent staat er echter heel anders tegenover en denkt wel wat te kunnen verdienen aan de MP3 business. De hiphopster gaat namelijk MP3 horloges verkopen, bling bling style.

Fabrikanten van MP3 spelers zijn al enige tijd verwikkeld in de strijd om de kleinste MP3 speler. Veel fabrikanten proberen deze strijd te winnen door hun MP3 speler in een polshorloge in te bouwen.

De Amerikaanse designer Zeev Milman ontwierp de G-Unit Watches. Milman wilde met zijn ontwerpen een horloge ontwerpen dat zelfs 50 Cent zou dragen en tegelijkertijd ook de muziek van 50 Cent kon afspelen.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de G-Unit MP3 Watch te koop, allemaal worden ze geleverd met twee MP3's van 50 Cent en een persoonlijke audioboodschap van de rapper.

Afhankelijk van de uitvoering en het bling bling gehalte kosten de G-Unit Watches tussen de 250 en 2.900 euro. Het is nog niet bekend of deze G-Unit Watches ook in Nederland op de markt zullen verschijnen.

USA Today 13 juli 20