Interessant:

Lidl verkoopt betaalbare 20 GB jukebox MP3 speler

nieuws 18 mei 2004 om 23:06

Steeds vaker hebben supermarktketens betaalbare gadgets in hun schappen liggen. Vanaf vrijdag 21 mei verkoopt de Lidl een goedkope tegenhanger van de Apple iPod MP3 speler. Het is een harde schijf MP3 speler met 20 GB geheugen.

Lidl gaat de Typhoon MP3 Jukebox aanbieden voor een prijs van 279 euro. Ter vergelijking, een Apple iPod MP3 speler met 20 GB kost ongeveer 439 euro.

De Typhoon MP3 jukebox is meer dan een MP3 speler alleen, hij is ook geschikt als opslagmedium, beheerder van digitale adresboeken en er kunnen tekstbestanden meer bekeken worden. Tevens kan de Typhoon Jukebox gebruikt worden als draagbare videogame, er zijn maar liefst vier spelletjes voorgeïnstalleerd.

Mocht je niet genoeg hebben aan de 5.000 MP3 nummers die je kwijt kan op de Typhoon, kun je gewoon naar de FM radio gaan luisteren via de ingebouwde radio.

De Typhoon Jukebox is zeer compact, hij is 10 cm lang, 6,5 cm breed en slechts 1,8 cm dik. Met 190 gram is de Typhoon licht te noemen. De Typhoon is van Taiwanese bodem, want hij wordt geproduceerd door GoDot.

PortableGear.nl