Interessant:

OnePlus met 7T Pro en 7T Pro McLaren-editie

nieuws 10 oktober 2019 om 20:25

OnePlus heeft vanavond tijdens een evenement in Den Haag de OnePlus 7T Pro en de OnePlus 7T Pro McLaren-editie in Nederland geïntroduceerd. Beide toestellen zijn de nieuwe toptoestellen van OnePlus voor de komende maanden.

“Onze nieuwe flagship-modellen laten zien hoe OnePlus steeds opnieuw streeft naar een geweldige gebruikerservaring”, zegt Pete Lau, CEO en oprichter van OnePlus. “De OnePlus 7T Pro combineert de nieuwste innovaties met onze kenmerkende eigenschappen, zoals het 90Hz Fluid-display en een drievoudige camera. Beide features staan garant voor een nog snellere en soepelere gebruikerservaring. En om de grenzen van premium smartphones te verleggen, hebben we er daarnaast voor gekozen opnieuw een samenwerking aan te gaan met McLaren.”. De OnePlus 7T Pro is een uitgebreide versie van de OnePlus 7T, die onlangs werd aangekondigd.

OnePlus 7T specificaties

Net als op de OnePlus 7 Pro heeft de OnePlus 7T Pro een 90Hz Fluid-display. Het edge-to-edge-display (3120x1440 pixels) biedt een naadloze kijkervaring en resulteert in een luxueuze look and feel. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor in combinatie met een snelle UFS 3.0-opslag. Ook de nieuwste snellaadtechnologie van OnePlus, Warp Charge 30T, is terug te vinden op de OnePlus 7T Pro, waardoor je 23 procent sneller laadt dan de vorige generatie. In een half uur laad je de OnePlus 7T Pro tot 68 procent op. Bovendien houdt de technologie het toestel koel, zelfs wanneer je tijdens het laden een zware game speelt.

Drievoudige camera

De hoofdcamera bestaat uit drie camera's. De hoofdcamera is een 48-megapixel IMX586-camera met een f/1,6 diafragma en optische beeldstabilisatie. Daarnaast heb je de beschikking over een 16-megapixel 117-graden panorama-camera. Met de derde camera kan je tot 3 keer optisch zoomen. “Dankzij UltraShot, de camerasoftware van OnePlus, leg je dramatische zonsondergangen en adembenemende landschappen op ongeëvenaarde wijze vast. De software maakt indrukwekkende portretten mogelijk en presteert ook goed bij weinig licht. Kleine voorwerpen breng je dankzij de nieuwe macro-modus groots in beeld. En dankzij de geavanceerde hybride beeldstabilisator – waarbij OIS- en EIS-technologieën worden gecombineerd – creëer je zonder moeite scherpe en vloeiende video’s.” aldus OnePlus in een persbericht. De camera van de OnePlus 7 Pro behoorde tot één van de beste smartphone-camera's ooit. Omdat de OnePlus 7T Pro hetzelfde camerasysteem gebruikt, zal dit toestel waarschijnlijk hetzelfde scoren. Bijzonder is dat de selfiecamera bij de OnePlus 7T Pro alleen zichtbaar is als je hem gebruikt. Dankzij een pop-up mechaniek schuift de camera namelijk in en uit het toestel, wanneer nodig.

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro McLaren-editie

Daarnaast komt OnePlus ook met een speciale McLaren-editie van de OnePlus 7T. De OnePlus 7T Pro McLaren-editie is geïnspireerd op het kenmerkende McLaren-design en is volgens OnePlus een ode aan de innovatieve geest van het merk. De smartphone wordt subtiel en stijlvol geaccentueerd door het voor McLaren iconische papaja-oranje – een eerbetoon aan McLaren Racing en ook terug te zien in de huidige McLaren Racing Formule 1-auto. Dit aandacht voor detail komt ook terug in het telefoonhoesje van de OnePlus 7T Pro McLaren-editie. Het hoesje is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met Alcantara, een composietmateriaal dat aangenaam aanvoelt, ontzettend duurzaam is en voor een goede grip zorgt.

OnePlus 7T Pro McLaren-editie
OnePlus 7T Pro McLaren-editie

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 7T in Glacier Blue en Frosted Silver 8GB + 128GB is verkrijgbaar vanaf 17 oktober voor een adviesprijs van 599 euro. De OnePlus 7T Pro in Haze Blue 8GB + 256GB is verkrijgbaar vanaf 17 oktober voor een adviesprijs van 759 euro. De OnePlus 7T Pro McLaren Edition 12GB + 256GB is verkrijgbaar vanaf 5 november voor een adviesprijs van 859 euro.

portablegear.nl