Interessant:

HTC met 18:9 HTC Desire 12

nieuws 20 maart 2018 om 19:47

Vanaf april zijn de HTC Desire 12 en de HTC Desire 12+ te koop. Beide toestellen bieden een groot 18:9-scherm en een achterkant vervaardigd uit robuust acrylglas. De Desire 12+ heeft daarnaast een dubbele hoofdcamera. De toestellen zijn verkrijgbaar vanaf 199 euro.

De 5,5-inch HTC Desire 12 en de 6-inch HTC Desire 12+ bieden een vrijwel gelijkwaardige gebruikservaring in twee verschillende formaten. De toestellen hebben een vrijwel randloos 18:9-scherm en liggen goed in de hand. De toestellen hebben een 13-megapixel hoofdcamera met snelle Phase Detection-autofocus. De HTC Desire 12+ is zelfs uitgerust met een dubbele camera, zodat je leuke scherpte/diepte-effecten aan je foto's kan toevoegen. De HTC 12+ heeft verder nog een snellere processor en meer opslaggeheugen dan de regulire HTC Desire 12.

HTC Desire 12 / 12+
HTC Desire 12 / 12+

HTC Sense Companion zorgt voor extra functionaliteit naast de standaard Android functies. Zo waarschuwt HTC Sense Companion je tijdig voor afspraken die in je agenda staan, maar is ook in staat je alarm automatisch uit te schakelen op feestdagen, zodat je lekker kan uitslapen. HTC Sense Companion is slim genoeg om op te merken wanneer je afspraken hebt ingepland gedurende de dag en zal je er aan herinneren om even bij te laden of eventueel een powerbank mee te nemen. HTC Sense Companion zorgt er ten slotte voor dat je telefoon optimaal presteert. Deze tool zal bijvoorbeeld voorstellen om bestanden op te schonen of ongebruikte apps te verwijderen, om zo meer plaats vrij te maken.

HTC Desire 12 / 12+
HTC Desire 12 / 12+

De toestellen zijn een eerbetoon aan de Liquid Surface-stijl van HTC. Het sterke acrylglas aan de achterzijde geeft de toestellen een nieuw gestroomlijnd uiterlijk. Dankzij het naadloze design en de mooie gebogen randen voelen de toestellen premium aan.

De HTC Desire 12 en de HTC Desire 12+ zullen verschijnen in de kleuren zwart (Cool Black) en zilver (Warm Silver) vanaf eind april met een adviesprijs van 199 euro (HTC Desire 12) en 249 euro (HTC desire 12+).

portablegear.nl