Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Nieuw merk speakers: Gecko Sound

nieuws 10 juli 2017 om 09:30

Nederland is een nieuw mobiel speaker merk rijker. Gecko Sound biedt compacte en robuuste outdoor speakers met een verrassend goede geluidskwaliteit. Hiermee voorziet Gecko Sound de outdoor branche in de vraag naar betaalbare kwalitatieve speakers.

Gecko Sound heeft op dit moment twee verschillende Bluetooth Speakers in het assortiment; Speaker Square 5 Watts en Speaker Rectangle 10 Watts. Beide Speakers hebben een ultra sterkte behuizing die de producten uiterst geschikt maken voor gebruik tijdens outdoor activiteiten.

De Gecko Sound Speakers hebben een IP classificatie van 65, daardoor kunnen de Speakers ook zorgeloos gebruikt worden op het water of tijdens een fikse regenbui. Door middel van de meegeleverde karabijnhaak en bevestigingsbeugel wordt de Speaker gemakkelijk bevestigd aan bijvoorbeeld een tent of fiets.

Gecko BS050
Gecko BS050

Het merk Gecko Sound is opgericht in 2017 en is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories B.V., met het hoofdkantoor in Houten. Gecko Sound ontwerpt, produceert en verkoopt compacte Bluetooth Speakers. Gecko Sound onderscheidt zich door een uniek robuust design te combineren met uitstekende kwaliteit. Meer informatie vindt u op www.geckosound.eu.

De advies verkoopprijzen van Gecko Sound Speakers zijn 39 euro (BS050 Square) en 59 euro (BS100 Rectangle). De Speakers zijn beschikbaar bij diverse (online) winkels zoals A.S. Adventure en ANWB Winkels. Gecko Sound biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

portablegear.nl