Interessant:

HTC plaatst teaservideo HTC One M10 online

nieuws 4 maart 2016 om 09:51

HTC heeft een teaservideo voor de HTC One M10 op haar Britste Twitter-account en Turkse YouTube-account geplaatst. In de video wordt speels aangegeven dat de ontwikkelaars van HTC 'geobsedeerd' zijn en ook 's nachts doorwerken aan de nieuwe smartphone.

In de teaserrvideo wordt verder echter niets vermeld over het toestel zelf. Volgens de geruchten is de opvolger van de HTC One M9 voorzien van een 5,1-inch AMOLED-touchscreen, een Qualcomm Snapdragon 820-processor met 4GB RAM, een vingerafdruksensor en Android 6.0 Marshmallow. Aan de voorzijde van de One M10 vind je waarschijnlijk een 5-megapixel UltraPixel-camera en aan de achterzijde een 12-megapixel UltraPixel-camera. De One M10 komt naar verluidt in drie geheugenvarianten (16GB, 32GB of 64GB).

Afgelopen februari plaatste HTC reeds een teaser-afbeelding voor de HTC One M10 op Twitter. Op een plaatje waren de contouren van het toestel en de hashtag #Powerof10 te zien. Volgens de geruchten wordt het toestel aanstaande 11 april of 9 mei officieel geintroduceerd.

portablegear.nl