Interessant:

MijnTelfort app geheel vernieuwd

nieuws 24 februari 2016 om 09:44

Telfort heeft de MijnTelfort app voor klanten een grondige update gegeven. Vanaf vandaag is de derde update van de app beschikbaar in de app stores voor iOS en Android.

De vernieuwde Mijn Telfort-app kent een aangepaste vormgeving die nu ook geschikt is voor grote schermen en biedt nieuwe functies om het abonnement aan te passen. Zo kan je internet, bel- en sms-bundels naar boven of beneden aanpassen, 4G aan- en uitzetten, Extra Internet bestellen als MB's op zijn en Buitenlandbundels bestellen.

Verder biedt de vernieuwde app meer inzicht in gebruik. Verder zijn buitenbundelkosten inzichtelijker gemaakt. Naast een totaalbedrag wordt nu ook een specificatie van buitenbundel kosten in de huidige periode getoond. Bijvoorbeeld kosten voor bellen naar een servicenummer.

MijnTelfort-app (2016)
MijnTelfort-app (2016)

Waar het voorheen alleen mogelijk was een vereenvoudigde factuur met alleen totalen te bekijken, is het nu mogelijk de werkelijke PDF factuur in te zien. Daarnaast is duidelijk de contractperiode te zien en is het mogelijk vanuit de app direct te verlengen.

De Mijn Telfort app is nu te gebruiken zonder internetbundel in Nederland en zonder buitenlandbundel in het buitenland. Op die manier is het toch mogelijk eventuele data aan te schaffen of andere handelingen in de app te doen. 

De vormgeving is aangepast zodat deze goed past bij de recentere versies van Android en iOS. En is geschikt voor grotere schermen zoals van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De app is nu tevens toegankelijk met een pincode. Wie voor het eerst inlogt krijgt een tutorial te zien met de nieuwe functies in de app.

portablegear.nl