Interessant:

Motorola Moto X Force in Nederland voor 699 euro

nieuws 11 januari 2016 om 09:51

Motorola heeft officieel de Motorola Moto X Force in Nederland geintroduceerd voor een adviesprijs van 699 euro. Bijzonder aan deze smartphone is de Moto ShatterShield-technologie, die zorgt voor een onbreekbaar scherm.

De Motorola Moto X Force, die in oktober 2015 werd aangekondigd, heeft een 5,4-inch Quad HD-scherm en met een pixeldichtheid van 540 ppi. De Moto ShatterShield-technologie is een systeem van meerdere lagen, die schokken opvangen, zonder te breken, wat zorgt voor een zo goed als onbreekbaar scherm. Het toestel heeft verder een 21-megapixel camera met 4K video-opname, een Qualcomm Octa-core processor (Snapdragon 810), 3GB RAM en 32GB ingebouwd geheugen dat kan worden uitgebreid met maximaal 2TB via een microSD-kaart.

Dankzij een batterij van 3.760 mAh gaat de Moto X Force tot twee dagen mee. Met de snellader is het mogelijk om de batterij in slechts 15 minuten op te laden voor 13 uur gebruik. Daarnaast wordt ook draadloos opladen ondersteund. Vanaf de start van de verkoop zal de Moto X Force in Nederland geleverd worden met Android 6.0 Marshmallow.

Motorola Moto Force X
Motorola Moto Force X

De Motorola Moto X Force ligt nu in de Nederlandse winkels voor een adviesverkoopprijs van 699 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten