Interessant:

Apple Watch: 7 miljoen exemplaren verkocht

nieuws 6 november 2015 om 13:41

Apple heeft nog altijd geen officiele verkoopcijfers van de Apple Watch vrijgegeven, maar volgens marktanalist Canalys zijn er inmiddels 7 miljoen exemplaren van de Apple Watch verkocht.

Canalys claimt dat er bijna 7 miljoen exemplaren van de Apple Watch zijn verkocht sinds de introductie, een verkoopgetal waarmee Apple de concurrentie ruim passeert. Het aantal Apple Watches dat inmiddels is verkocht zou het totaal aantal verkochte smartphones van alle concurrentie uit de afgelopen vijf kwartalen samen overtreffen. Canalys maakt overigens geen onderscheid tussen de Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch Edition.

Volgens Canalys is het geen een concurrent van Apple, ook Samsung niet, nog gelukt om meer dan 300.000 smartwatches in één kwartaal te verkopen. Concurrent Pebble zou in het eerste kwartaal van de lancering wel 200.000 exemplaren van de Pebble Time Steel hebben weten te verkopen.

Apple Watch
Apple Watch

Apple maakte recentelijk bekend wederom recordresultaten te hebben geboekt, maar officiele verkoopcijfers van de Apple Watch werden nog altijd niet vrijgegeven.

Forbes