Interessant:

VTech Storio Max: Android-kindertablet

nieuws 3 november 2015 om 08:27

Speelgoedmerk VTech introduceert de VTech Storio Max, een Android-tablet met een 5-inch multitouch HD-display die geschikt is voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar.

VTech bracht eerder speciale speelgoed-tablets voor kinderen op de markt, maar de Storio Max is het eerste model dat draait op Android. De Storio Max is een multimedia-tablet met educatieve en speelse inhoud en geeft toegang tot verschillende VTech-apps en zorgvuldig geselecteerde Android apps. De app komt met 20 ingebouwde apps en twee gratis downloads via Explor@ Park, VTech gameservice. De tablet werkt tevens met VTech's los verkrijgbare Storio-gamecartridges

De Storio Max biedt verder eenáveilige Internet Browser en Kid Connect app waarmee kinderen via WiFi spraak- en tekstberichten, foto's, stickers en tekeningen met familie en vrienden kunnen delen.áDe Netwerk Helper helpt daarnaast om een WiFi-verbinding in te stellen en veel voorkomende problemen op te lossen.

VTech Storio Max (roze)
VTech Storio Max (roze)

De Storio Max heeft tot slot een 5-inch HDámulti-touch beeldscherm met een 180-graden draaibare cameralsne en meer dan 60 effecten om foto's en video's mee te bewerken. De behuizing is stevig en duurzaam, met een rubberen rand die beschermt tegen stoten en vallen. Het 8GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. Een styluspen is ingebouwd.

De VTech Storio Max komt in het roze of zwart en heeft een adviesprijs van 119,99 euro. Vorige maand verscheen ook de Kurio Telekids TAB 2, een 7-inch Android-kindertablet, in Nederland.

Vtech