Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Minecraft: Story Mode beschikbaar voor iOS en Android

nieuws 16 oktober 2015 om 09:43

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft het eerste deel van de vijfdelige episodische adventuregame 'Minecraft: Story Mode' uitgebracht voor iOS en Android.

Minecraft: Story Mode, dat december vorig jaar is aangekondigd, is een adventuregame waarin jij de ster bent in een 'speelbare televisieshow' gebaseerd op het populaire Minecraft. Net als in Telltale's andere adventuregames (zoals The Walking Dead) bepalen jouw keuzes en acties hoe het verhaal verteld wordt. In de game neem je de rol aan van Jesse die de wereld moet redden door het vinden van de 'Order of the Stone', een groep avonturiers die ooit de legendarische Ender Dragon hebben verslagen.

Minecraft: Story Mode
Minecraft: Story Mode

De eerste episode (The Order of the Stone) is beschikbaar voor iOS (vanaf 7.1) voor 4,99 euro en voor Android (vanaf 2.3.3) voor 5,38 euro. In iOS kun je daarbij reeds episode 2 tot en met 5 aanschaffen voor 14,99 euro, in Android betaal je daar 16,13 euro voor. Het spel is ook beschikbaar voor de PC/Mac via Steam, voor Xbox 360/Xbox One en PlayStation 3 en 4.

Microsoft kocht Mojang, de ontwikkelaar vanáMinecraft, in september dit jaar voorá2,5 miljard dollará(1,94 miljard euro).áFilmproducent Warner Bros. heeft plannen voor eenáverfilming van Minecraft, die in 2016 moet verschijnen.

Telltale Games