Interessant:

Nexus 6P en 6X voortijdig uitgelekt

nieuws 23 september 2015 om 13:24

De nieuwe Nexus 6P en Nexus 5X, vervaardigd door respectievelijk Huawei en LG, zijn voortijdig uitgelekt. Google zal de nieuwe Nexus-modellen met Android 6.0 Marshmallow aankomende 29 september officieel presenteren.

De website AndroidPoliceákreeg de eerste afbeeldingen van de officiele verpakkingen van de nieuwe Nexus-smartphones in handen. De Nexus 6P wordt vervaardigd door Huawei en beschikt waarschijnlijk over een 5,7-inch Quad HD-display, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, ondersteuning van USB Type-C en 32GB, 64GB of 128GB geheugen. De Nexus 5X beschikt volgens de geruchten over een 5,2-inch Full HD-display, een 2.700 mAh batterij, een 12,3-megapixel hoofdcamera en een 5-megapixel frontcamera.

Huawei Google Nexus 6P (via AndroidPolice.com)
Huawei Google Nexus 6P (via AndroidPolice.com)

De Nexus 6P en Nexus 5X zullen de huidige Nexus 6á(van Motorola) en Nexus 5á(van LG) gaan vervangen. Tegelijkertijd met de nieuwe Nexus-modellen zal Google het nieuwe Android 6.0 Marshmallow-besturingssysteem officieel uitrollen. Android Marshallow biedt onder meer een nieuwe 'dozing-modus', waarmee je totá2x de standby-tijd kan halen van een Android Lollipop-toestel, met dezelfde instellingen.

Naschrift:álees hier over de officiele presentatie van de Nexus 5X en Nexus 6P.

Verder lezen:

Android M (Marshmallow): wat is nieuw

Android Police