Interessant:

Gerucht: HTC One M10 verschijnt als HTC O2

nieuws 19 augustus 2015 om 10:38

Volgens de laatste geruchten presenteert HTC begin volgend jaar de opvolger van de HTC One M9. Dit toestel verschijnt mogelijk niet onder de naam HTC One M10, maar zal in plaats daarvan de naam HTC O2 gaan dragen.

De HTC One M9 kon de grote verwachtingen van HTC dit jaar niet waarmaken. Het grootste probleem was dat de One M9 wel heel erg veel op de voorgaande HTC One M8 leek. Om duidelijk te maken dat het nu om een écht geheel nieuw toestel gaat, ziet HTC naar verluidt daarom af van de naam HTC One M10 als opvolger voor de One M9. In plaats daarvan zou het toestel de naam HTC O2 gaan dragen (waarbij "O2" mogelijk kan staan voor de tweede/nieuwe generatie One-telefoons). Deze naam is echter nog erg onzeker, want er is ook al een Britse provider die O2 heet en dat kan voor verwarring gaan zorgen.

HTC One M9
HTC One M9

Volgens de geruchten beschikt de HTC One M10 / HTC O2 over een 6-inch Quad HD-display en een octa-core of een quad-core Qualcomm Snapdragon 820-processor met 4GB RAM. Meer details zijn nog niet bekend. De verwachting is dat HTC het toestel eind 2015 of begin 2016 officieel zal presenteren. Afgelopen juli verschenen in Nederland ook de HTC One M9+.

PocketNow