Interessant:

Nokia kijkt met afgunst naar nieuwste Panasonic

nieuws 26 februari 2004 om 20:20

Panasonic maakte vandaag zijn allereerste Symbian smartphone wereldkundig. De Panasonic X700 is een van de weinige smartphones uitgevoerd in een schelpmodel. De X700 is volledig met spraak te besturen en kan ook video's en foto's maken.

De X700 is een ware computer in telefoonformaat. Zo kan men direct Word, Excel en Powerpoint bestanden met de X700 inlezen en bewerken. Panasonic heeft de X700 uitgerust met een miniSD slot, hierdoor kan het geheugen van de X700 gemakkelijk uitgebreid worden.



De X700 is uitgerust met twee volwaardige kleurendisplays. De spraakbesturing is zeer geavanceerd. Zo hoeft men de GSM niet eerst commando's te leren, maar wordt je stem direct herkend.



Panasonic is met recht trots op de X700. Het is de eerste smartphone die alle functionaliteit van een PDA biedt, in het formaat van een reguliere mobiele telefoon. Zelfs concurrent Nokia sprak lof over de X700. Nokia is de drijvende kracht achter het Symbian platform en complimenteerde Panasonic met de X700. Nokia noemde de Panasonic X700 een "indrukwekkend toestel dat alle mogelijkheden van het Symbian platform benut."

Smartphone.net