Interessant:

Olympus nieuwe partner Foam Fotografiemuseum Amsterdam

nieuws 16 juni 2015 om 13:55

Vanaf deze maand starten Olympus Europa en Foam Fotografiemuseum Amsterdam een uitvoerige samenwerking. Olympus en Foam gaan elkaar voor een periode van in elk geval drie jaar ondersteunen.

Centraal in de samenwerking staan de uitwisseling van expertise en het netwerk, met een focus op de educatieve programma's van Foam. Daarnaast zal Foam actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het Olympus Photography Playground platform.

De Olympus Photography Playground daagt bezoekers uit een nieuwe wereld te ontdekken. In een onwerkelijke omgeving vol kleuren en interactieve kunstwerken wordt de bezoeker geïnspireerd om niet alleen toe te kijken, maar zelf deel te worden van de kunst. Bezoekers kunnen door middel van de nieuwste camera's van Olympus de Playground in alle facetten ontdekken en fantastische foto's, prachtige portretten of simpelweg selfies maken met een perfecte beeldkwaliteit. In 2014 deed dit evenement reeds Hamburg, Berlijn, Wenen, Keulen en Amsterdam aan. Dit jaar zal dit evenement in samenwerking met de fotografiepartners van Olympus in geheel nieuwe vorm te beleven zijn.

Foam: Olympus Photography Playground
Foam: Olympus Photography Playground

Olympus zegt Foam te zien als "hét platform voor fotografie in Nederland, waar alles dat georganiseerd wordt van hoge kwaliteit is. Foam is bovendien een open en zeer toegankelijke ontmoetingsplek waar mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie - professional en amateur - geïnspireerd raken door de kracht van het medium. Onze ambitie is zoveel mogelijk mensen fotografie te laten ontdekken, met de nadruk op creativiteit en inspiratie. Om deze ambitie te realiseren is onze samenwerking met Foam heel belangrijk."

portablegear.nl