Interessant:

Sony komt met Z3+

nieuws 26 mei 2015 om 11:23

Sony breidt haar Z3 serie uit met de Z3+, een waterdichte 5,2-inch smartphone, die exclusief door T-Mobile gevoerd gaat worden.

De Sony Xperia Z3+ is slechts 6,9 millimeter dik en 144 gram zwaar en heeft het herkenbare omnibalance design van de Z3-serie. Het toestel is waterdicht en stofbestendig(IP65/68) en heeft voor het eerst een open én waterdichte USB-poort om makkelijk en direct op te laden.

Sony Xperia Z3+ voorkant
Sony Xperia Z3+ voorkant

De Xperia Z3+ is voorzien van een snelle Snapdragon 810 Octa-core 64 bit processor. Het uithoudingsvermogen van de accu is twee dagen, dankzij stroombesparingstechnologie. Het intern geheugen bedraagt 3GB. Standaard beschik je over 32GB, dat uit te breiden is met een 128GB geheugenkaart.

De 20,7 megapixel hoofdcamera is voorzien van een Exmor RS for mobile beeldsensor, BIONZ for mobile verwerkingsengine en een 25mm groothoeklens. Superior Auto+ optimaliseert automatisch de instellingen om het best mogelijke beeld te geven en herkent tot 52 verschillende scènes. Met de nieuwe Gourmet modus kan je zelfs eten optimaal fotograferen. De frontcamera (5 megapixel) heeft ook een 25 mm groothoeklens, waarmee je groepselfies kan maken.

Sony Xperia Z3+ zijkant
Sony Xperia Z3+ zijkant

Bijzonder is de High-Res Audio ondersteuning op de Z3+. De High-Res Audio reproduceert hoogfrequent geluid voor een ervaring vergelijkbaar met professioneel studiogeluid. De hDSEE HXTM verhoogt de natuurgetrouwe klank van de audio van je huidige MP3 of AAC tracks tot nagenoeg High-Res Audio kwaliteit. En voor hoogwaardig draadloos muziek luisteren verzendt de nieuwe LDACTM codec driemaal efficiënter gegevens dan de standaard codec via Bluetooth. Om dit te ervaren zijn er diverse High-Res Audio albums standaard meegeleverd.

Sony Xperia Z3+ gekanteld
Sony Xperia Z3+ gekanteld

De Sony Xperia Z3+ komt in vier kleuren: aqua metalic, koper, wit en zwart en is exclusief verkrijgbaar in combinatie met een T-Mobile abonnement. De Xperia Z3+ wordt in juni gelanceerd en is vanaf vandaag te bestellen via de pre-order met een gratis High-Res headset MDR-1A headset van Sony ter waarde van 219 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten