Interessant:

Halo: Spartan Strike verkrijgbaar voor Windows (Phone) en iOS

nieuws 17 april 2015 om 13:01

Microsoft heeft de topdown-shooter Halo: Spartan Strike officieel uitgebracht voor de iPhone, iPad (vanaf iOS 8.0), Windows 8/8.1, Windows Phone 8/8.1 en Steam.

Halo: Spartan Strike, ontwikkeld door Microsoft-studio 343 Industries in samenwerking met de Nederlandse ontwikkelaar Vanguard Games, is de tweede mobiele game in de Halo-serie, na het twee jaar geleden verschenen Halo: Spartan Assaultá(dat nu overigens voor het eerst ook voor iOS verschijnt). Het spel is een topdown-shooter en biedt 30 verschillende missies, waarbij je reist door een keur aan verschillende steden en jungles. Je krijgt daarbij de beschikking over veel wapens en voertuigen, zoals de iconische Warthog.

Naast de 30 missies komen er wekelijkse uitdagingen beschikbaar, waarbij je tegen je vrienden strijd voor de hoogste plek op de leaderboards. Voortgang in het spel is te delen tussen je Windows 8- en Windows Phone 8-apparaten of op Steam via Steam Cloud. Op tablets en smartphones is het spel te bedienen middels geoptimaliseerde touch-controls, op de PC is er optionele support voor muis, toetsenbord en USB Xbox-controllers.

Halo: Spartan Strike is voor 5,99 euro te downloaden in de Windows Store, Apple Store en via Steam.

Halo: Spartan Strike
Halo: Spartan Strike

Halo Waypoint