Interessant:

BlackBerry met SecuTABLET

nieuws 16 maart 2015 om 09:38

Secusmart, een onderdeel van BlackBerry, presenteert deze week op de CeBIT 2015 de SecuTABLET. Deze enterprise-tablet, waarvoor samen is gewerkt met IBM en Samsung, is gebaseerd op de Samsung Galaxy Tab S 10.5.

De SecuTABLET ziet er qua design waarschijnlijk hetzelfde uit als de Samsung Galaxy Tab S 10.5, waarop de tablet is gebaseerd. Deze tablet kent veel beveilingsopties en is daardoor uitstekend geschikt voor veilig datagebruik onderweg. Het is ook mogelijk om persoonlijke applicaties (Facebook, YouTube, Twitter, WhatsApp) te gebruiken die niet beveiligd zijn. De SecuTABLET is bestemd voor nationale en internationale publieke markten en enterprises. De tablet maakt gebruik van het BlackBerry 10-besturingssysteem en kan naadloos worden geintegreerd in de bestaande SecuSUITE-infrastructuur. IBM levert de beveilingstechnologie voor de SecuTABLET en helpt bij de implementatie van beveilingsoplossingen in de infrastructuur bij de overheid.

"Veiligheid is geintegreerd in alle onderdelen van BlackBerry's portfolio, inclusief voice- en data-encryptieoplossingen", aldus Dr. Hans-Christoph Quelle, CEO van Secusmart, onderdeel van BlackBerry. "Nationale en internationale overheden hebben hun voice- en datacommunicatie al jaren aan de Secusmart Security Card toevertrouwd. De SecuTABLET maakt gebruik van dezelfde beveilingstechnologie. In samenwerking met IBM en Samsung hebben we de laatste link in de keten van het Federal Security Network toegevoegd".

De SecuTABLET kost waarschijnlijk rond de 2.400 dollar (bijna 2.300 euro).

Samsung Galaxy Tab S 10.5
Samsung Galaxy Tab S 10.5

BlackBerry


Gerelateerde producten