Interessant:

Huawei P8 teaser uitgebracht

nieuws 13 maart 2015 om 13:04

Huawei heeft in China een teaser voor de opkomende Huawei P8, die woensdag 15 april in Londen wordt aangekondigd, uitgebracht. De teaser geeft verschillende hints over het toestel.

De teaser voor de Huawei P8 bestaat uit vier plaatjes met een 8. De eerste 8 lijkt van gespiegeld glas, met een gebarsten display aan de onderzijde en bovenzijde. Dit verwijst mogelijk naar een verbeterd scherm (ten opzichte van de Huawei Ascend P7) van Gorilla Glass 4. De tweede 8 toont een cameralens, wat kan wijzen op een verbeterde camera (volgens de geruchten 13-megapixel aan de achterzijde en 8-megapixel aan de voorzijde). De derde 8 laat een rekenmachine met dollar-, yen- en eurosymbolen zien: dit is mogelijk een verwijzing naar de lage prijs. Het derde plaatje tot slot is een hand die 'P8' - de naam van het toestel - in de lucht tekent.

Volgens eerdere geruchten is de Huawei P8 6,5 millimeter dik en beschikt het toestel over een 5-inch Full HD-display en een 1,8GHz quad-core processor met 2GB RAM. Huawei neemt met dit toestel afscheid van de 'Ascend'-serienaam. Jerry Huang, marketingdirecteur van Huawei, bevestigde eerder dat de Huawei P8 aankomende 15 april wordt gelanceerd.

Naschrift: de Huawei P8 is inderdaad 15 april 2015 officieel geintroduceerd.

Huawei P8 teaser
Huawei P8 teaser

Pocket-lint.com