Interessant:

Acer Liquid Jade S gepresenteerd

nieuws 10 december 2014 om 10:26

Acer heeft de Acer Liquid Jade S gepresenteerd, een verbeterde uitvoering van de originele Liquid Jade met een nieuwe 64-bit 1,5GHz octa-core MediaTek MT6752M-processor. Het is daarmee Acer's eerste 64-bit smartphone.

De overige specificaties van de Acer Liquid Jade S (die net als het origineel modelnummer S55 heeft) komen vrijwel overeen die van de originele Liquid Jade, afgezien van het geheugen (16GB in plaats van 8GB) en de batterij (2.300 mAh in plaats van 2.100 mAh). Net als zijn voorganger beschikt de Jade S verder over een IPS HD-touchscreen, een 13-megapixel camera (bijzonder aan deze camera is de snelle automatische scherpstelling van 0,3 seconden, waardoor je razendsnel een opname maakt), 4G/LTE-ondersteuning en DTS-audiotechnologie.

De Jade S draait op Android 4.4 KitKat (met toegang tot de Google Play Store) en biedt daarnaast enkele handige Quick Modes, waarmee het toestel toegankelijk wordt voor beginnende smartphonegebruikers. Tot slot ondersteunt het toestel dual-sim, zodat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken.

De Acer Liquid Jade S kom in het wit, zwart, rood of roze en verschijnt in eerste instantie in Taiwan en India voor een prijs rond de 180 euro. Het is nog niet bekend wanneer het toestel in Nederland op de markt komt. De originele Liquid Jade werd onlangs bekroond met de Telecom Awards 2014 voor beste smartphone in de categorie 'Beste Koop Mid-Range'.

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S

PhoneArena