Interessant:

Jawbone onthult UP MOVE en UP3

nieuws 5 november 2014 om 10:53

Jawbone heeft met de UP MOVE en UP3, twee nieuwe activiteitstrackers, toegevoegd aan haar assortiment van sportieve polsbandjes.

De Jawbone UP MOVE is een activitytracker die je helpt om fit te worden en inzicht te krijgen in je slaap en beweging. De UP MOVE, die spatwaterdicht is, is gemaakt van duurzaam, nylon-achtig geanodiseerd aluminium en wordt geleverd in opvallende kleuren met bijbehorende clips, zodat je hem op eenvoudige wijze overal aan kunt vastmaken. De ingebouwde versnellingsmeter van UP MOVE telt nauwkeurig het aantal stappen dat je zet en het apparaat maakt draadloos verbinding met de revolutionaire UP App van Jawbone via Bluetooth Smart (4.0). De UP MOVE  synchroniseert op de achtergrond om je voortgang dag en nacht bij te houden. Smart Coach, het intelligente begeleidings- en inzichtensysteem van de app, helpt je om te leren begrijpen wat je moet veranderen en stimuleert om iedere dag nog meer te bewegen. De UP MOVE is vanaf eind november verkrijgbaar in diverse kleuren voor 49,99 euro. Polsbandjes voor de UP MOVE,  beschikbaar in de maten slim en standaard, worden apart verkocht. Eén bandje kost 14 euro, een set van drie is verkrijgbaar voor 29 euro.

Jawbone UP MOVE
Jawbone UP MOVE

De Jawbone UP3 is een waterdichte (tot 10 meter) multi-sensor activitytracker die uitgebreide informatie over je gezondheid geeft. Het geavanceerde multi-sensor platform bevat een nieuwe versnellingsmeter met drie assen, verfijnde bio-impedantiesensoren en sensoren voor je huid- en omgevingstemperatuur. Met deze technologie kan UP3 je rusthartslag meten. In de toekomst zullen er via firmware-updates nog meer gezondheidsgegevens inzichtelijk worden gemaakt. De UP3 legt daarnaast gedetailleerde slaapstadia vast, waaronder REM-slaap, lichte slaap en diepe slaap en dankzij nieuwe, slimme algoritmen kan de UP3 automatisch workouts en activiteiten herkennen en vastleggen, zoals hardlopen, crosstraining, tennis en meer. De activiteitstrackers van Jawbone maken verbinding met de UP App voor het Smart Coach-systeem via Bluetooth Smart 4.0.

De UP3 is verkrijgbaar vanaf het vierde kwartaal dit jaar te koop in twee kleuren (Black Diamond, Silver Cross) en voor 179 euro.

Jawbone UP3
Jawbone UP3

portablegear.nl