Interessant:

Pentax Q-S1 geintroduceerd

nieuws 6 augustus 2014 om 10:03

De Japanse camerafabrikant Ricoh-Pentax introduceert de Pentax Q-S1, een zeer compacte systeemcamera die komt in veel verschillende kleuren. De Q-S1 is vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar voor 399 euro.

De Pentax Q-S1 is een systeemcamera die net zo licht en compact is als je telefoon en makkelijk te bedienen is. Op de camera vind je een handige Quick Dial (draaiwieltje), waarmee je direct functies als aspectratio, grijsfilter en focusassistent kan activeren of deactiveren. De camera biedt 17 digitale creatieve filters, waarvan je 11 filters tijdens het maken van foto's of video's kan toepassen. De overige 6 zijn toepasbaar tijdens beeldbewerking achteraf.áZo voeg je in een handomdraai de meest fashionable filters toe.

De Q-S10 beschikt verder over een 12,4-megapixel CMOS-sensor en een krachtige Q Engine-beeldprocessor voor optimale ruisonderdrukking. Dankzij ISO-waardes tot 12.800 maak je ook heldere foto's bij weinig licht. Het Shake Reduction-systeem helpt bewogen foto's voorkomen. Foto's kan je vastleggen in RAW-formaat en video's kan je opnemen in 1080p Full HD-kwaliteit.á

De behuizing van de Q-S1 is vervaardigd van aluminium en de voorzijde is gemaakt van synthetisch leer. De Pentax Q-S1áis beschikbaar in vijf verschillende bodykleuren en acht frontkleuren en is vanaf eind augustus 2014 verkrijgbaar voor een retailadviesprijs van 399 euro.

Pentax Q-S1
Pentax Q-S1

portablegear.nl


Gerelateerde producten