Interessant:

Logitec: CD's direct naar tablet of smartphone kopieren

nieuws 20 juni 2014 om 10:58

De Japanse fabrikant Logitec heeft in Japan deáLDV-PMH8U2R Series aangekondigd, een CD-drive waarmee je direct songs vanaf je CD's naar je Android-smartphone of -tablet kan overzetten.

Als je nu muziek naar een Android-smartphone of Android-tablet wil overzetten moet je dat meestal doen met de tussenkomst van een PC. Met Logitec'sáLDV-PMH8U2R Series kan je echter meteen muziek van de CD's rippen en op je smartphone zetten, zonder de muziek eerst op je PC te hoeven zetten.á

Logitec's CD-drive kan een CD met 60 minuten muziek in 5 minuten lezen. Vervolgens krijg je drie mogelijkheden om de muziek op jeááAndroid-smartphone of -tablet te installeren:á"High Quality" (dezelfde audiokwaliteit als de CD), "Regular Audio Quality" (goede kwaliteit maar met minder datagebruik) ená"Capacity" (minder kwaliteit en een minimaal datagebruik).

De LogitecáPMH8U2R Series komt in het zwart of wit en is vanaf juli voorá6,980 yen (ongeveer 50 euro) in Japan te koop. Het is nog niet bekend of het apparaat ook buiten Japan op de markt komt.

LogitecáLDV-PMH8U2R: CD's direct kopieren naar smartphone
LogitecáLDV-PMH8U2R: CD

Akihbara News