Interessant:

Samsung Galaxy W Tablet aangekondigd in Korea

nieuws 2 juni 2014 om 11:39

Samsung heeft in thuisland Korea de Galaxy W Tablet geintroduceerd: de Galaxy W heeft een 7-inch HD-display en is voorzien van 4G/LTE-ondersteuning en een belfunctie.

De Samsung Galaxy W Tablet beschikt verder over een 1,2GHz quad-core processor met 1,5GB RAM, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 8-megapixel camera, een 2-megapixel webcam, WiFi, Bluetooth 4.0, een 3.200 mAh en het Android 4.3 Jelly Bean-besturingssysteem.

Daarnaast ondersteunt de Galaxy W veel van de bijzondere softwarefunctionaliteiten die ook op Samsungs andere tablet- en phablets, zoals de Galaxy Note 3, te vinden zijn. Denk hierbij aan S Planner (agenda), Multi-Window (multitasken met meerdere vensters), Pop-up Play (video blijven kijken terwijl je ergens anders aan werkt) en Split View (scherm opdelen).

De Galaxy W Tablet is beschikbaar in het zwart, wit of rood en komt in eerste instantie exclusief in Zuid-Korea op de markt. Het is nog niet bekend of en wanneer het toestel naar Nederland komt. In Nederland verscheen eerder wel de Samsung Galaxy W, een 3,7-inch Android-smartphone.

Samsung Galaxy W Tablet
Samsung Galaxy W Tablet

Samsung Korea