Interessant:

Tiny Tale: foto-app voor hele familie

nieuws 3 april 2014 om 13:33

Met Tiny Tale, de gratis app die vanaf deze week beschikbaar is voor iOS en Android, kunnen ouders eenvoudig foto's, video's en anekdotes van hun (klein)kinderen bewaren en delen in een veilige, afgeschermde internetomgeving.

Tiny Tale is een app waarmee je foto's, video's, uitspraken, verhalen en reacties van kinderen kunt samenbrengen. Hiermee ontstaat zowel een waardevol naslagwerk alsook de mogelijkheid om nieuwe gebeurtenissen realtime met familie en vrienden te delen. Met de app voorziet Tiny Tale - naar eigen zeggen -  "in de behoefte naar meer privacy en veiligheid rond het verspreiden van familiefoto's en biedt het de perfecte oplossing voor de almaar groeiende berg foto's en video's waar veel mensen mee te maken hebben".

"Veel mensen zijn na jaren films en foto's overal en nergens opslaan, totaal het overzicht kwijt en voelen steeds meer de behoefte visueel vastgelegde herinneringen op één plaats te bewaren. En wel in een omgeving waarin opa en oma ook gemakkelijk mooie herinneringen aan hun kleinkinderen kunnen bekijken", vertelt Merlijn Ackerstaff, de bedenker van Tiny Tale en zelf vader van twee jonge kinderen.

De Tiny Tale-app is beschikbaar voor iPhone (vanaf iOS 7.0) en Android (vanaf 4.0.3). Daarnaast is er een webversie beschikbaar voor tablets en pc.

Tiny Tale-app voor iPhone
Tiny Tale-app voor iPhone

Tiny Tale