Interessant:

Samsung-topman ontkent bestaan Samsung Galaxy S5 Prime

nieuws 18 maart 2014 om 11:44

Samsung-topman J.K. Shin heeft tegenover Koreaanse media ontkent dat er een metalen premium-editie (bekend als de Galaxy S5 Prime of de Galaxy F) van de Samsung Galaxy S5 in de planning staat.

Volgens eerdere geruchten zou Samsung onder de naam 'Project F' werken aan de Galaxy S5 Prime / Galaxy F. Belangrijkste verschillen met de onlangs uitgebrachte Galaxy S5 waren, volgens de geruchten, een metalen behuizing (de S5 heeft nog altijd een plastic behuizing), een QHD (2.560 1.440 pixels) display (de S5 heeft een 1.920 x 1.080 Full HD-display) en een nieuwe 64-bit Exynos Infinity-processor. 

J.K. Shin, de topman van Samsung, heeft nu echter tegenover de pers in Zuid-Korea ontkent dat er een premium-editie van de Galaxy S5 in de planning staat. Uiteraard heeft hij er alle belang bij dit te zeggen, want de originele Galaxy S5 komt pas volgende maand op de markt en de verkoop mag niet afgeremd worden door verwachtingen over een binnenkort te verschijnen nieuw, verbeterd model. Verder meldde J.K. Shin wel dat Samsung dit jaar weer een nieuw Galaxy Note-model zal introduceren.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

GforGames