Interessant:

HTC Desire 310 arriveert in Nederland

nieuws 7 maart 2014 om 09:43

HTC introduceert de HTC Desire 310, wederom een mid-range Android-smartphone met complete specificaties (zonder echt uitzonderlijk te zijn) voor een betaalbare prijs, in Nederland.

Net als concurrenten Samsung, LG en Huawei brengt HTC tegenwoordig veel betaalbare, complete mid-range Android-smartphones op de markt. Qua specificaties zit er weinig verschil meer tussen al deze modellen en de concurrentie vindt daarom vooral op prijsniveau plaats: de HTC Desire 310, die eind januari reeds uitlekte, heeft een heel schappelijk prijskaartje van 169 euro.

Verder is de Desire 310  voorzien van Android 4.2 Jelly Bean, een 1,3GHz quad-core processoren de HTC Sense-interface met HTC BlinkFeed. Deze interface geeft je mogelijkheid om persoonlijke, relevante informatie zoals updates uit sociale netwerken en nieuws rechtstreeks op het homescreen te zien. Het scherm meet 4,5-inch en middels de 'Offline Reading-modus' kan je ook 120 artikelen (uit een lijst van meer dan 20.000 artikelen van verschillende mediabedrijven) opslaan om offline te lezen.

Daarnaast is de Desire 310 voorzien van een VGA-frontcamera en een 5-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder. Met de optie 'Video Highlights' kan je foto's en videoclips automatisch omzetten in een professionele collage met hoogtepunten (en vervolgens delen met sociale netwerken).

De HTC Desire 310 is vanaf 10 april in Nederland te koop voor een adviesprijs van 169 euro.

HTC Desire 310
HTC Desire 310

portablegear.nl