Interessant:

Sony Xperia E1 geintroduceerd

nieuws 15 januari 2014 om 10:07

Naast de 6-inch Xperia T2 Ultra-phablet heeft Sony deze week ook de Xperia E1, een budgetvriendelijke smartphone met een 4-inch touchscreen en Android 4.3, geintroduceerd.

De Sony Xperia E1 is een compacte 4-inch Android 4.3-smartphone in het low-end segment met hoogwaardige kwalificaties. De E1 ondersteunt Sony's belangrijkste audiotechnologieën. Denk hierbij aan ClearAudio+ modus (verbeter direct je luisterervaring en optimaliseer je balans van de frequenties) en xLOUD (zorgt ervoor dat je tracks uitstekendklinken– luid en kristalhelder).

De Xperia E1 beschikt aan de achterzijde over een 3-megapixel camera, met een 720p HD-videorecorder, Sweep Panorama en Touch Capture. Tevens standaard is ondersteuning van Bluetooth 4.0, WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteiten, 3G/HSPA+, aGPS, FM-radio HD Voice. In de STAMINA Modus kan je rekenen op een aanzienlijk langere batterijduur. NFC en een frontcamera ontbreken. Apps voor alle bekende sociale media (Twitter, Facebook, YouTube, Google Talk) zijn voorgeinstalleerd. Het geheugen bedraagt 4GB en is uitbreidbaar via microSD.

Door de Xperia E1 te schudden shuffle je jouw muziek en met de speciale Walkman-knop is het gemakkelijk om je tracks te laden en er doorheen te navigeren. Met dank aan de nieuwste generatie WALKMAN-app combineer je eenvoudig online en offline muziek met elkaar, maak je afspeellijsten aan en speel en deel je tracks. Verder is de Xperia E1 standaard voorzien van 30 dagen toegang tot Music Unlimited zodat je de volledige functionaliteit van de WALKMAN-app kunt ontdekken en overal en altijd van muziek kunt genieten. 

De Sony Xperia E1 komt in het wit, zwart of paars en heeft een adviesverkoopprijs van 149 euro.

Sony Xperia E1
Sony Xperia E1

Sony


Gerelateerde producten