Interessant:

Jabra introduceert Solemate Max

nieuws 21 november 2013 om 14:19

Jabra introduceert een nieuwe aanwinst in haar draadloze speakerfamilie: de Jabra Solemate Max. Een enorme (nog net) draagbare luidspreker.

Dankzij het stijlvolle uiterlijk van de Solemate Max misstaat deze krachtpatser niet in je interieur, terwijl de stevige bouw garandeert dat je ook tijdens feestjes buiten of op andere locaties kan genieten van je favoriete muziek.

Jabra Solemate Max
Jabra Solemate Max

Vergeet docking stations, verlengsnoeren, stekkerdozen en kabels: muziek luister je nu helemaal draadloos vanaf je telefoon met Jabra Solemate Max. Met een accuduur van 14 uur houdt deze speaker het makkelijk een romantisch avondje of nachtje feesten vol. En als je telefoon dat niet kan, laadt de Max die ook nog even voor je op.

Twee tweeters, twee woofers en een speciaal ontworpen bass slave zorgen voor uitstekend geluid. Je smartphone verbind je eenvoudig met de Solemate Max via bluetooth of NFC.

De samenwerking tussen Jabra en Dolby is uitgebreid met een Sound Space Expander voor stereo surround sound zodat je ieder instrument kraakhelder hoort en jezelf kan omringen door de klanken van je favoriete nummers.

De Jabra Solemate Max is binnenkort verkrijgbaar. De adviesprijs zal vermoedelijk rond de 400 euro komen te liggen.

portablegear.nl