Interessant:

HP breidt Slate-tabletserie uit

nieuws 26 september 2013 om 11:35

HP heeft in de Verenigde Staten haar Slate Android-tabletserie flink uitgebreid met de Slate 7 Extreme, de Slate 8 Pro en de Slate 10 HD. Daarnaast komt het Amerikaanse bedrijf met de HP Omni 10 Windows 8-tablet.

De HP Slate 7 Extreme is met 7-inch even groot als de originele Slate 7, die momenteel ook in Nederland te koop is. Dit Extreme-model is uitgerust met een NVIDIA Tegra 4-processor voor snelle prestaties en met de NVIDA PureAudio-technologie voor helder surround sound via de frontspeakers. Met dit model wordt een styluspen meegeleverd.

De HP Slate 8 Pro heeft een 7,98-inch scherm met een schermverhouding van 4:3. Net als de Slate 7 Extreme is dit 8-inch model uitgerust met een NVIDIA Tegra 4-processor. Tevens wordt met dit Pro-model professionele software (Kingsoft Office, HP File Manager, HP ePrint en HP Connected Photo) meegeleverd.

HP Slate 7 Extreme
HP Slate 7 Extreme

De HP Slate 10 HD heeft een 10-inch display en biedt (net als de bovenstaande modellen) optionele 4G-support, Beats Audio-geluidstechnologie, ondersteuning van de Google Play Store en camera's aan de voor- en achterzijde.

De HP Omni 10 is een nieuwe HP-tablet met Windows 8.1 (inclusief Microsoft Office 2013), een Intel Atom Z3000-processor en een accuduur van 9 uur. HP's nieuwe tablets zijn vanaf november in de Verenigde Staten te koop: de prijzen zijn nog onbekend.

HP Slate 10 HD
HP Slate 10 HD

HP