Interessant:

Storing T-Mobile duurt voort

nieuws 9 augustus 2013 om 14:01

Volgens T-Mobile zijn de netwerkproblemen voor klanten in het buitenland grotendeels opgelost. Sinds gisteren hadden T-Mobile gebruikers moeite met bellen en internetten in het buitenland.

T-Mobile laat in een update op haar site weten: "De netwerkproblemen voor klanten die verblijven in onderstaande landen en continenten zijn inmiddels grotendeels opgelost. Klanten in deze gebieden kunnen in de meeste gevallen weer gebruik maken van alle diensten. Klanten die hier verblijven en 'geen netwerk' zien adviseren wij om hun toestel uit en aan te zetten."

Wat T-Mobile bedoelt met 'grotendeels' wordt niet duidelijk. Op het T-Mobile forum komen uit alle uithoeken van de wereld nog steeds klachten binnen van klanten die niet kunnen bellen. T-Mobile is de verbinding in steeds meer landen aan het herstellen. Er zijn echter nog diverse Europese landen waar klanten geen verbinding met het netwerk kunnen maken en 'geen service' op hun beeldscherm zien. T-Mobile werkt hard om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Tot slot biedt T-Mobile ook nog haar excuses aan: "Wij bieden klanten die hinder ondervinden onze excuses aan voor het ongemak. Wij bekijken momenteel hoe wij klanten tegemoet kunnen komen. Hierover volgt in een volgende update vandaag meer informatie."

Om 15.30 geeft T-Mobile een update over de status van haar netwerk.

portablegear.nl