Interessant:

HTC One: 5 miljoen keer verkocht

nieuws 25 mei 2013 om 10:44

Volgens een topman van HTC zijn er inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren van de HTC One verkocht. De vraag naar het toestel is echter nog altijd groter dan HTC aan kan.

De HTC One, HTC's vlaggenschipmodel voor 2013, kent veel nieuwe software zoals de HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed, HTC Sense TV en HTC Zoe. HTC BlinkFeed transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat de je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. HTC BlinkFeed verzamelt de nieuwste content uit de meest relevante en interessante bronnen, zodat het in één oogopslag en op één plaats zichtbaar is, zonder de noodzaak te wisselen tussen applicaties en websites.

HTC Sense TV transformeert de nieuwe HTC One tot een programmagids en afstandsbediening voor de meeste TV's, set-top boxen en ontvangers. Met de kracht van de cloud maakt HTC het eenvoudig en intuïtief om te kijken wat er op TV is en het favoriete programma van de gebruiker te vinden. Met HTC Zoe ten slotte is het mogelijk foto's van hoge kwaliteit te maken die tot leven komen in fragmenten van drie seconden. Deze foto's en video's ('Zoes') worden op een bijzondere wijze getoond, zodat de galerij tot leven komt. Deze transformeert een traditionele galerij met stilstaande beelden, tot een bewegende galerij met herinneringen.

Een andere opmerkelijke innovatieve functie op de HTC One is de UltraPixel-camera. Door gebrek aan componenten voor deze camera kan HTC de grote vraag naar het toestel niet tegemoet komen. HTC hoopt dat het tekort aan camera-componenten volgende maand is opgelost.

Android Authority