Interessant:

Problemen met HTC One X update

nieuws 11 maart 2013 om 16:18

HTC heeft recentelijk een kleine onderhoudsupdate (voor de beveiliging van de mail-app en de stabiliteit van het toestel) voor de HTC One X uitgerold. Deze update blijkt echter veel problemen op te leveren.

Dat rapport GSM Helpdesk, dat na een bericht over de update voor de HTC One X veel klachten van gebruikers binnenkreeg over problemen met het toestel. Dit betrof onder meer problemen met de WiFi-verbinding en met de simkaart. GSM Helpdesk adviseert daarom voorlopig je HTC One X niet te updaten; als je dat echter al hebt gedaan, is er niets meer aan te doen.

De HTC One X was HTC's vlaggenschipmodel voor begin 2012. Het toestel heef een groot 4,7-inch SuperLCD2 HD-display van het krasbestendige Gorilla Glass 2 en een krachtige 1,5GHz quad-core processor en draaide in eerste instantie op Android 4.0. De One X is verder voorzien van de HTC Sense 4-interface, waarin Dropbox is geintegreerd. Onderdeel van HTC Sense 4 is ook HTC ImageSense, een verzameling camera- een beeldfunctionaliteiten. Met de Video Pic-optie kan je tegelijkertijd een foto maken en een video opnemen. Terwijl je een video opneemt, hoef je enkel op de shutter-knop te drukken om tegelijkertijd een foto op hoge resolutie te maken.

HTC lost de problemen waarschijnlijk binnenkort op met een nieuwe update.

HTC One X
HTC One X

GSM Helpdesk


Gerelateerde producten