Interessant:

Casio onthult EXILIM EX-N50 en EX-N5

nieuws 18 februari 2013 om 13:50

Casio introduceert met de EX-N50 en EX-N5 twee nieuwe kleurrijke compactcamera's met eenvoudige specificaties voor een budgetprijs.

Beide camera's beschikken over een sensor met een effectieve resolutie van 16,1-megapixel en een 26-mm groothoekzoomlens met 6-voudige optische zoom. De camera's zijn onder meer uitgerust met Premium Auto, een functie die het kader automatisch analyseert, daarbij de beste instelling zoekt en de foto optimaal verwerkt. De Art Shot-functie biedt acht artistieke effecten voor het bewerken van foto's, waaronder Fish Eye en Toy Camera. 

De Casio EX-N5 is voorzien van een lens met een ring in twee tinten zilver. De ring staat centraal in het ontwerp en roept daardoor een eigentijdse, intellectuele look op. De transparante coating geeft de camera een diepe glans die het kwaliteitskarakter versterkt. De EX-N5 is vanaf maart leverbaar in zwart, zilver, wit en rood voor € 99,99.

Casio EX-N50
Casio EX-N50

De Casio EX-N50 combineert een streepjespatroon met een parelachtige afwerking aan de voorkant. De kleuren veranderen, afhankelijk van de lichthoek. De parelachtige glans en het ingetogen kleurenschema zorgen voor een elegante look. De EX-N50 is eveneens verkrijgbaar vanaf maart in het zilver, blauw en rood voor  € 99,99.

Casio EX-N5
Casio EX-N5

portablegear.nl