Interessant:

HTC One SV aangekondigd

nieuws 11 december 2012 om 11:42

HTC introduceert de HTC One SV, een smartphone met een 4,3-inch SuperLCD2-touchscreen, Android 4.0, de HTC Sense 4-interface en een dual-core processor, in Nederland.

Dankzij de 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual-core processor levert de HTC One SV (die eerder al in Azië verscheen) prima prestaties voor video-streaming op hoge kwaliteit en snelle multitasking en gaming. Daarnaast beschikt de HTC One SV over een microSD-slot waarmee je het (8GB) interne geheugen kan uitbreiden tot 32GB. Met verder Dropbox- en SkyDrive-integratie is er nooit te weinig ruimte voor documenten, films en apps. Dankzij de nieuwste NFC-technologie en Android Beam, kun je eenvoudig met één druk op de knop content van je telefoon delen met elk ander apparaat met NFC.       

Verder is de One SV voorzien van geavanceerde functionaliteiten die we al eerder zagen op andere toestellen in de One-serie. Denk daarbij aan de Beats Audio-technologie en geavanceerde camerafunctionaliteiten, zoals 'one-press continuous shooting', ‘VideoPic' en goede 'low light'-prestaties. Het toestel heeft een 5-megapixel camera (met LED-flitser en een 1080p Full HD-videorecorder) aan de achterzijde en een 1,6-megapixel frontcamera. De nieuwe HTC Sync Manager maakt het ten slotte mogelijk je muziekcollectie nog beter te syncen en te beheren waarmee jouw muziekcollectie net zo mobiel wordt als jijzelf.

De HTC One SV is vervaardigd van polycarbonaat waarmee het toestel tegelijkertijd stevig is en toch zacht aanvoelt. Het toestel is afhankelijk van de kleur ('Pyrenees Blue' of 'Glacier White') afgewerkt met een zilveren of metallic rand en een passende gekleurde coating die zorgt voor een premium uitstraling. De HTC One SV is beschikbaar in de Benelux vanaf begin februari 2013 voor een consumentenadviesprijs van 429 euro.

HTC One SV
HTC One SV

"De nieuwste One series smartphone is elegant, krachtig en levert een hoogwaardige mobiele multimedia-ervaring," zegt Peter Chou, CEO van HTC Corporation. "De hedendaagse snelle lifestyle vereist een telefoon met sterke prestaties. De HTC One SV sluit hierop aan door uitzonderlijke foto- en audiokwaliteiten te combineren met een razendsnelle dual-core processor voor soepele browsing, naadloze multitasking en eindeloos entertainment."

portablegear.nl


Gerelateerde producten