Interessant:

Toshiba Satellite L955 geintroduceerd

nieuws 15 november 2012 om 12:13

Toshiba introduceert de Satellite L955 in de Benelux: deze Windows 8-ultrabook heeft een 15,6-inch HD-display en is slechts 24,7 milliter dik.

Om zijn elegante, slanke design te onderstrepen, is de Toshiba Satellite L955 uitgevoerd in sexy metallic-ijsblauw. Verder kan je kiezen uit verschillende krachtige Ultra Low Voltage-processors. Welke configuratie je ook kiest, de L955 is dankzij zijn lage gewicht (vanaf 2,3 kilogram) altijd makkelijk mee te nemen. "De nieuwe HD-entertainmentlaptop combineert de twee hoofdingrediŽnten van onze mobile-computingfilosofie: een minimaal formaat en een maximale functionaliteit," zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. "Wij zijn continu bezig de dikte en het gewicht van onze draagbare PC's te beperken, zonder concessies te doen aan gebruiksgemak en gebruiksmogelijkheden. Dat is ook nu weer goed gelukt."

De Satellite L955 heeft een TruBrite HD-breedbeeldbeeldscherm met LED-backlight en geÔntegreerde stereospeakers met SRS Premium HD Sound. Daarbij heeft de L955 twee nuttige, vooraf geÔnstalleerde, door Toshiba zelf ontwikkelde utility's aan boord: Resolution+, dat garant staat voor een aanmerkelijke verbetering van de beeldkwaliteit, en software die het mogelijk maakt om beelden van 2D naar 3D te converteren. Door de PC via de HDMI-out-poort aan te sluiten op een 3D-ready tv kan je op een royaler beeldscherm genieten van films met een realistische dieptewerking.

De Satellite L955 is verder uitgerust met het onlangs uitgebrachte Windows 8-besturingssysteem, en biedt behalve een dataopslagcapaciteit tot 1TB ook de nieuwste aansluitmogelijkheden voor een snelle overdracht van mediabestanden.†

De Toshiba Satellite L955 is naar verwachting eind november 2012 leverbaar, tegen een adviesprijs vanaf Ä 599,-.

Toshiba Satellite L955
Toshiba Satellite L955

portablegear.nl