Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Doro PhoneEasy 715: slider-seniorentelefoon

nieuws 23 augustus 2012 om 11:45

Doro, fabrikant van seniorentelefoons, introduceert met de Doro PhoneEasy 715 haar eerste mobiele schuiftelefoon; deátoetsblokkering wordt automatisch ingeschakeld als de telefoon wordt dichtgeschoven.

Dankzij het uitschuifbare toetsenbord kan je met de Doro PhoneEasy 715 ináslechts ÚÚn beweging oproepen beantwoorden of beŰindigen of het toestel vergrendelen. Het grote, gemakkelijk af te lezen (2,4-inch) kleurendisplay maakt het eenvoudig om te zien wie er belt en of er een sms is ontvangen.áDe telefoon is verder voorzien van een 2-megapixel camera om de mooiste momenten vast te leggen. Daarnaast beschikt het toestel over FM-radio, Bluetooth en GPRS. Speciaal voor de spelverslaafde Doro-gebruiker staan er ook twee klassieke spellen op de telefoon: Tetris en Boxman.

De Doro PhoneEasy 715 is ontworpen in samenwerking met de Zweedse designspecialisten van Ergonomidesign. De zachte silicone grip zorgt voor een stevige houvast en laat de telefoon soepel open- en dichtschuiven. De voor Doro kenmerkende functies zijn ook in dit model verwerkt, zoals extra luid en helder geluid, aanpasbare lettergrootte, directe geheugentoetsen, programmeerbare alarmtoets, sms-sneltoets en een signaal om de gebruiker eraan te herinneren dat een sms-bericht na 10 minuten nog niet is geopend. De agendafunctie met de mogelijkheid om dagelijks herinneringen te ontvangen, maakt het ook makkelijker om terugkerende activiteiten te onthouden.

De Doro PhoneEasy 715 is verkrijgbaar vanaf half augustus 2012 voor een verkoopadviesprijs vanáÇ149,-. Een bureaulader wordt meegeleverd.

Doro PhoneEasy 715
Doro PhoneEasy 715

portablegear.nl