Interessant:

Peugeot en CitroŽn kiezen TomTom

nieuws 24 juli 2012 om 13:55

Vanaf 2015 kunnen Peugeot- en CitroŽn-rijders af-fabriek gebruik maken van navigatie-oplossingen van TomTom. HD Traffic, om files te vermijden, en TomTom Places worden standaard ondersteund.

"De samenwerking met een van de grootste autoproducenten van Europa is uiteraard geweldig", zegt Harold Goddijn, Chief Executive Officer TomTom. "De combinatie van al onze kaarten en verkeers- en navigatie-expertise biedt TomTom een unieke positie in de automotive-branche. De samenwerking met PSA is het bewijs dat ons modulaire productenaanbod tegemoetkomt aan de vraag naar flexibiliteit in state-of-the-art componenten voor locatie- en navigatieoplossingen."

Exacte details over de overeenkomst maakt TomTom niet bekend. Wel geeft TomTom aan dat HD Traffic, TomTom Places en TomTom Danger zones in de overeenkomst zijn meegenomen. HD Traffic (filedienst) en TomTom Places (locatieservice) zijn al langere tijd bekend. TomTom Danger Zones is een recentere dienst en waarschuwt automobilisten voor gevaarlijke wegsituaties.

portablegear.nl