Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Klassieke filmscripts als e-book

nieuws 1 mei 2012 om 10:15

Filmproducent Warner Bros. heeft de Inside The Script e-bookserie uitgebracht; in deze serie vind je e-books van klassieke Amerikaanse films, zoals CasablancaáenáBen Hur.

DeáInside The Script e-books zijn tegen betaling verkrijgbaar via de iBookstore voor de iPad, iPhone en iPod touch en voor de Amazon Kindle en Barnes & Noble's Nook e-reader.á

Naast de filmklassiekersáCasablanca (1942) enáBen Hurá(1959) vind je in deáInside The Script-serie e-books van de filmscripts vanáNorth by Northwest (1959) en An American in Paris (1951). De scripts worden op een fraaie wijze gepresenteerd, in een typemachine-lettertype. Ook zijn er extra's opgenomen, zoals storyboard-ideeŰn, productie-aantekeningen en -dagboeken en correspodentie tussen de acteurs en regisseurs.

De Inside The Script e-books zijn vooralsnog alleen in het Engels verkrijgbaar en kosten 6,49 pond (omgerekend ongeveer 8 euro) per stuk.

Filmklassieker Casablanca als e-book
Filmklassieker Casablanca als e-book

TechDigest